Home » Bezoek Charley Johnson

Bezoek Charley Johnson

Charley 6 aprilOp 6 april was Charley Johnson, de Amerikaanse voorzitter van de Pay it Forward Foundation, op bezoek in Belgiƫ. Niettegenstaande dat de presentatie op Goede Vrijdag viel, hadden we 60 actieve deelnemers. Velen onder hen vroegen ons achteraf hoe ze Pay it Forward verder kunnen ondersteunen.

Charley Johnson sprak over de impact van Pay it Forward en de armband. Hij brengt een eenvoudige doch krachtige boodschap, over hoe simpel het is om iemand te helpen, om een leven te veranderen, en zo de wereld te veranderen.

Hij was vice-president van een productiebedrijf met 250 werknemers, en liet zijn goedbetaalde functie voor wat het was om zich volledig te wijden aan PIF. Charley is nu voorzitter van de Pay it Forward Foundation en creƫerde de PIF armband, waarvan er ondertussen meer dan dan 1 miljoen verdeeld zijn in 109 landen.