Home » Sharing the Books – Flash Mob

Sharing the Books – Flash Mob

De flash mob op 28 maart was een groot succes! Een bijzondere ervaring en interessante en  leerrijke reacties van de voorbijgangers. Sommigen vonden het heel bizar dat we zomaar gratis een boek weggaven. Daar was het ons natuurlijk om te doen, hen te laten beseffen dat er nog mensen zijn die geven om anderen, en dit tonen in kleine, alledaagse gebaren. Alle foto’s vind je op facebook.

De flash mob was een eerste event om Pay it Forward in België onder de aandacht te brengen. De deelnemers brachten een boek mee dat hen geïnspireerd heeft. Om 16u gingen we samenzitten op de Groenplaats en lazen we gedurende 10 minuten in ons eigen boek, waarna we opstonden en het boek en een armband aan een willekeurige voorbijganger gaven.