Home » Mingle Antwerpen – 20 november

Mingle Antwerpen – 20 november

mingleOp 20 november organiseert Mingle haar maandelijkse netwerkavond ten voordele van Pay it Forward. Johan Driessens zal er spreken over de kracht van enthousiasme. Je komt te weten wat enthousiasme nu “echt” is, waarom je het verliest en hoe je het via de S.M.I.L.E. techniek super snel kan hernieuwen! Trouwens, enthousiasme is niet enkel belangrijk voor jezelf maar ook voor je omgeving. Het werkt duidelijk heel infecterend, net zoals te weinig enthousiasme dat ook doet! Dus als je een positieve invloed wil hebben op anderen… doe het dan met enthousiasme! Nothing great was ever achieved without enthusiasm!

We zullen deze avond ook via een veiling geld inzamelen voor Pay it Forward Belgium. Als je een product of een dienst ter beschikking wilt stellen voor deze avond, laat dat dan weten via info@minglemoods.com. Op de avond zelf kun je ook nog diensten aanbieden. Elke dienst wordt geveild met een woordje uitleg van de aanbieder zelf. Neem voldoende cash geld mee!

€50,- (waarvan €20,- rechtstreeks naar Pay it Forward Belgium gaat) inclusief entree, buffet, lezing en het boek t.w.v. €20,- ‘Enthousiaster leven in 5 dagen! Minder serieus, maar gelukkiger leven…’.
18h00 – 19h00: Ontvangst
19h00 – 20h00: Buffet
20h15 – 21h30: Lezing
21h30 – 23h30: Minglen

Meer info vind je op de site van Mingle, inschrijven kan via de “aanmelden” link.